Experts in de moderne tandheelkunde en mondhygiëne

Uw tandheelkundige wensen staan centraal bij Mondzorg Sleeuwijk. Of u nu voor een specialistische behandeling of controleafspraak komt, uw gebit krijgt maximale aandacht en zorg. Vul het contactformulier in of bel 018 - 330 32 89 voor meer informatie over het uitgebreide dienstenpakket.

Neem contact met ons op

Reguliere tandheelkunde

Algemene tandheelkunde bestaat uit preventieve en restauratieve tandheelkunde. Door preventie houdt u een mooi en gezond gebit. Bij gebitsproblemen wordt u vooraf uitgebreid ingelicht over de werkzaamheden. Mondzorg Sleeuwijk biedt u de volgende reguliere tandheelkunde:

  • Periodieke controle (eventueel door middel van röntgenfoto’s)
  • Verhelpen van (acute) pijnklachten
  • Advies
  • Restauratie van gaatjes
  • Wortelkanaalbehandelingen
  • Kroon- en brugwerk
  • (Partiëel) prothesewerk

Whitening

Uw gebit is een belangrijk onderdeel van uw uitstraling. Door het dagelijks leefpatroon verkleuren tanden. De oplossing is bleken. Mondzorg Sleeuwijk gebruikt de modernste technieken om uw tanden niet alleen schoon en gezond maar ook natuurlijk wit te maken. In een kennismakingsgesprek brengen wij uw wensen in kaart, bekijken de mogelijkheden en informeren u over de behandeling.

Mondhygiëne

Een belangrijk deel van preventie is hygiëne. Goede mondhygiëne voorkomt veel tandheelkundige problemen. Gezond tandvlees is van belang om uw gebit in een zo goed mogelijke staat te houden. Naast een goede gebitsreiniging door onze mondhygiënistes controleren en verzorgen wij uw tandvlees. U krijgt advies over hoe u zelf het best zorg kunt dragen voor een gezond en fris gebit.

Implantologie

Een implantaat, of ook wel kunstwortel, is gemaakt van titanium. Deze wordt gebruikt om een brug, kunstgebit of kroon in uw mond te plaatsen. Tijdens een intakegesprek krijgt u informatie over de behandeling. Met de huidige behandelwijze en technologie plaatsen onze vakkundige tandartsen implantaten op een effectieve en snelle manier.

Orthodontie

Afwijkingen aan uw gebit of die van uw kind verhelpen wij met een beugel. Een beugel zorgt ervoor dat tanden op de juiste manier worden rechtgezet. Wij brengen de afwijkingen in kaart en stellen een behandelplan op. Naar aanleiding hiervan wordt geïnventariseerd welke beugel het meest geschikt is voor het beste eindresultaat.

Kindertandheelkunde

Vanaf twee jaar is een prima leeftijd om het gebit van uw kind te laten controleren. Vroegtijdige preventie voorkomt gebitsproblemen. Bij het eerste bezoek kijkt uw kind rond in de praktijk. Zo raakt uw kind vertrouwd met de tandarts. Op speelse wijze voert onze specialist op kindertandheelkunde de controle uit en laat zo zien dat een bezoek aan de tandarts helemaal niet eng is.

Beugel nodig? Voor een mooi eindresultaat komt u naar Mondzorg Sleeuwijk. Bel 018 - 330 32 89.

driehoek Neem contact met ons op