Verzekerd van een gezonde mond

Alle medewerkers van tandartsenpraktijk Mondzorg Sleeuwijk zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Door de zorgvuldige en zorgzame manier van werken ligt u met een ontspannen en zeker gevoel in onze tandartsstoel. U zal de praktijk met een tevreden gevoel verlaten. Bel 018 - 330 32 89 of vul het contactformulier in om u als patiënt aan te melden.

Neem contact met ons op
tandheelkunde

Vaardigheden

Mondzorg Sleeuwijk staat voor kwaliteit en ervaring. Met behulp van de recentste tandheelkundige technieken worden gebitsproblemen bekwaam en vaardig opgelost. Het team stelt dan ook alles in het werk om diensten vakkundig, snel en met blijvend resultaat voor u uit te voeren.

nieuwste technieken

Nieuwste technieken

Ons team van professionals werkt met de nieuwste en modernste technieken om uw gebit te verzorgen en te behandelen. Door het volgen van doelgerichte cursussen weten wij deze technieken perfect toe te passen en zodoende uw stralende glimlach te behouden of te verbeteren.

training

Voortdurende training

Op het gebied van tandheelkunde, implantaten, mondhygiëne en gebitsprotheses zijn onze tandartsen op de hoogte van alle recente innovatieve technieken. Door studie en training worden behandelingen volgens de laatste en meest doeltreffende methodes uitgevoerd.

Meld u aan als nieuwe patiënt bij Mondzorg Sleeuwijk. Bel 018 - 330 32 89.

driehoek Neem contact met ons op